Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Γιατρός καλλιτέχνης - Scorpions

Κάθομαι, που λέτε, το πρωί ,αφού αποχαιρέτησα τον υιό για το σχολείο, να πιω με την ησυχία μου έναν καφέ - δεν είχα κάτι επείγον άλλωστε- και χαζεύοντας στις πρωινές εκπομπές , βλέπω έναν κύριο, μεταξύ 35 και 45 ετών, με γυαλιά, συμπαθητικό, γιατρός του ΕΣΥ, όπως δήλωσε, να δηλώνει και το δεύτερο επάγγελμα του. Το οποίο επάγγελμα είναι πρωταγωνιστής ταινιών για ενηλίκους, κοινώς τσόντες. Το κόλλησε, είπε, το κουσούρι, (τρόπος του λέγειν κουσούρι, ευκαιρία να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου) όταν ζούσε στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες και μάλιστα όχι ως φοιτητής, απ' ότι κατάλαβα, σε φεστιβάλ του είδους όπου και έκλεισε την πρώτη του δουλειά. Εχει μάλιστα γυρίσει και μία ταινία ερασιτεχνική, δεν κατάλαβα αν εννοούσε ότι την έχει σκηνοθετήσει γιατί με το ένα αυτί ήμουν εκεί, με το άλλο άκουγα το μυαλό μου να λέει " σήκω, ώρα για δουλειά, σήκω, ώρα για δουλειά".
Ενα δεν καταλαβαίνω. Δεδομένου ότι ο κύριος αυτός είπε ότι έχει ξαναπεί σε συνεντεύξεις πώς ξεκίνησε, ιατρός ων και διατεινόταν ότι όλ' αυτά είναι γνωστά, οι προϊστάμενοι του πώς αντιδρούν? Τόσο προχωρημένοι πια στα νοσοκομεία τα δημόσια? Μπράβο!
Εγώ πάντως περιμένω να δω εάν θα πουν ότι μας έκαναν πλάκα, αν και αργεί η πρωταπριλιά!
Κατά τ' άλλα μαθαίνω ότι οι Scorpions προτίθενται να αποχωρήσουν πλέον και να κρεμάσουν τις... μπαγκέτες και τις κιθάρες τους. Και όχι ότι τους ακούω τώρα πια αλλά να, σα νοσταλγός των εφηβικών μου χρόνων, αναπολώ τον καιρό που εκστασιαζόμουν με το ροκ τους.

Στη συνέχεια έγιναν πολύ γνωστοί και στους βλαστούς μας αφού έρχονται κάθε χρόνο τα τελευταία έτη και δίνουν συναυλίες, καθιέρωσαν το Scorpions Festival, τραγούδησαν μαζί με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και γενικώς ... they rock us like a hurricane. Pity they'll rock us for the last time!

4 σχόλια:

  1. Λυπάμαι που ένα τόσο μεγάλο συγκρότημα όπως οι Scorpions που με συντρόφεψαν τόσες φορές με τη μουσική τους στα εφηβικά μου χρόνια σταματάει να παίζει μουσική. Θα μας λείψουν, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και οι απτόητοι Rolling Stones!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερη ταλενταρα ο γιατρος δηλ.Δεν ξερω αν δηλωσε την ειδικοτητα του να ξερουμε που δεν θα παμε αν αρρωστησουμε.Τι να πω!Υπομονη κι αυτο θα περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαίρη μου,
    Μην ψήνεσαι με αποτυχημένους ηθοποιούς στα πρωινάδικα. Αορώ δηλαδή πώς τα αντέχει η πέτσα σας αυτά τα ελεεινά πρωινάδικα.
    Ελεος!
    Οσο για τους Σκορπιούς, ας διαλύσουν αμα γέρασαν. Εγώ έχω όλα τα άλμπουμ τους στο σπίτι και τ΄ακούει ο Αλεξανδρίνος. Εχει γίνει φάν!!!
    Φιλί βροχερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει βρε Ιουστίνη αλλά εμείς τους είχαμε συνηθίσει τους Σκορπιούς να είναι κάτι σαν θερινό must. Αλλά όντως, η ζωή προχωρά.Εδώ προχώρησε χωρίς άλλα κι άλλους στους Scorpions θα κολλήσουμε? Οσο για τα πρωινάδικα (μιλάω για τα νωρίς πρωινάδικα, των 7 με 10 γιατί εκεί ήταν και σ' αυτά ζαππάρω όταν έχω χρόνο για καφέ), εγώ είμαι και του σαλονιού, είμαι και του λιμανιού, είμαι έτσι και γιουβέτσι, όλα τα αλέθω ως καλός μύλος (δηλ. σχεδόν όλα).
    Τίνα, ναι, ακάθεκτοι οι Rolling Stones, τι παππούδες τους λένε, τι άλλα, δεν καταλαβαίνουν τίποτε. Αξιοθαύμαστοι!
    Γιάννα, μετά από μια σύντομη έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο, εκ των υστέρων όμως, είδα ότι ο τύπος έχει δηλώσει ανειδίκευτος γιατρός,έχει πει ότι έχει φυσικά χαρίσματα και άλλα πολλά. Το θέμα είναι ότι δεν περνάνε αυτά αλλά συνεχίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ασε κι εσύ ένα σχόλιο, μπορείς.