Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Καλησπέρα. Κατ' αρχάς πρέπει να ζητήσω συγνώμη για την καθυστέρηση να κάνω ανάρτηση στη σελίδα. Αλλά μία απαιτητική επαγγελματική υποχρέωση δε μου επέτρεπε να έχω κουράγιοπαρά μόνο για να συρθώ μέχρι το κρεβάτι μου.
Παρ' όλ' αυτά δεν θα ήθελα κάθε φορά που είμαι τόσο φορτωμένη από την καθημερινότητα, να παραμελώ το μπλογκ. Απλώς πρέπει να βρω τον τρόπο να συντονιστώ.
Πρέπει να πω ωστόσο, ότι τώρα που γύρισα, ανακαλύπτω ότι μάλλον έχω κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Πάλι κάτι θα πείραξα και θα κάνω μέρες να το βρω. Ετσι δεν ξέρω αν θα δημοσιευθεί η ανάρτηση γιατί εκεί είναι το πρόβλημα.
Χαιρετώ καιπάω να ψάξω το πρόβλημα.

8 σχόλια:

  1. Μαιρη μου καλη το μπλογκ ειναι για να το απολαμβανουμε και να το διασκεδαζουμε οχι για να μας δημιουργει αγχος.Γραφε λοιπον οποτε εχεις χρονο και το κανεις κεφι εσυ.Δεν εχεις κανενα λογο να ζητας συγγνωμη.Κι εγω τελευταια μπηκα στο παιχνιδι και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οταν ακουμπας εδω την καρδουλα σου και εισαι αληθινος,υπαρχουν παντα οι πιο ωραιοι ανθρωποι για να σε διαβασουν και να επικοινωνησουν μαζι σου.Για την Λευκαδα εχω να πω οτι ειναι ενα νησι ξεχωριστο,με υπεροχα νερα,κι αληθινους ανθρωπους.Εγω εζησα στην Κερκυρα λογω δουλειας,σχεδον πεντε χρονια και νομιζω πως η Λευκαδα δεν την ακολουθει σε πνευμα αν και ειναι κι αυτη επτανησια.Ειναι πιο γνησια και δεν εχει παρασυρθει σε υπερβολες.Δεν εχει κατασπαληθει σε αγονο τουρισμο και φανφαρες.Διατηρει ενα αλλο χρωμα.Αν κανω λαθος διορθωσε με.Παντως σε 'μενα αρεσει πολυ το νησι σου και αφου σου κανει κεφι εισαι Λευκαδιτισα με τη βουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ Γιάννα, τι ωραία που τα λες. Αλλά έχω αγωνία διότι δεν έχω εξοικειωθεί τεχνικώς και τεχνολογικώς ακόμη με τα του blogging και γι αυτό βλέπετε διάφορα παράξενα στις αναρτήσεις όπως τις φωτογραφίες τις σημερινές τις οποίες προσπάθησα να μοιράσω στο κείμενο,ανεπιτυχώς τελικά! Η και τις μπάρες για τα ιστολόγια και τους συνδέσμους που είναι μπροστά αντί να είναι πλευρικές. Ετσι μου βγήκαν και δεν ξεβγαίνουν. Πάντως λευκαδίτισσα είμαι και με το παραπάνω. Ζήτω η αυτοδιάθεση. Τέλειο νησί, έτσι? Τώρα τελευταία είναι της μόδας όμως και αυτό το χαλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α Μαιρη μου δεν μπορεις να φαντασταστεις τι τραβηξα μεχρι να βρω ακρη με το μπλογκ μου.Εκανα δυο βηματα μπροστα και πεντε πισω.Δουλεψα σκληρα πολλες ωρες και καθε φορα που εβρισκα κατι πεταγα απο την χαρα μου.Η μετακινηση στις φωτο ειναι δυσκολη και εγω τις μεταφερω πανω κατω μονο απο την επεξεργασια html.οι μπαρες που ειναι απο πανω ισως εχουν σχεση με την επιλογη προτυπου που εχεις κανει απο τον blogger σου.Καθε προτυπο εχει μια αλλη δομη.Αν θελεις δοκιμασε να αλλαξεις προτυπο και παιξε αρκετη ωρα οταν μπορεις.Στο τελος θα τα καταφερεις.Δεν εχω και τις φοβερες γνωσεις το παλευω κι εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλαξα πρότυπο και έτσι ήρθαν δεξιά το προφίλ,οι αναγνώστες και τα άλλα αλλά με τα ιστολόγια και τα γκάτζετς τίποτα. Θ ατο παλέψω κι άλλο αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη βοήθεια ειδικού. Οψώμεθα.
    Σ' ευχαριστώ γαι τη συμπαράσταση πάντως. Απλώς κάπου κάπου παρακουράζομαι και γκρινιάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαίρη μου,
    Εδώ μιλάει το συγκινημένο πνεύμα μιας Λευκαδίτισσας, της οποίας η καρδιά πάλλει αλ Σάντα Μάουρα κι ας κατοικοεδρεύει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.
    Λοιπόν, πρώτον το επίθετο και δεύτερον η όψη σου προσυπογράφουν την λευκαδίτικη καταγωγή σου και μάλιστα απο το Καλυβιωτέϊκο (με το σόι του Αντώνη Καλυβιώτη στη Λευκάδα είμαστε συμπέθεροι και τους ξέρω πολύ καλά.)
    Πρέπει να σου πώ ότι η συμπαθέσταση Πρέβεζα πόρρω απέχει της γείτονος νήσου, παρότι οι παραλίες της είναι εξίσου γοητευτικές.
    Εδώ σε πολιτογραφώ κατευθείαν Λευκαδίτισσα κι όταν βρεθούμε στο νησί μας να μου πείς ποιόν να κατσαδιάσω.Φιλί μακρινό και αλληλέγγυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιουστίνη
    ναι φυσικά και είμαι λευκαδίτισσα και όχι από σπόντα.Αλλά έβγαλα τον πόνο μου. Είμαι από το σόϊ του Πάνου και του Κώστα Καλυβιώτη. Ο Πάνος είχε δέρματα (και ο θείος μου ο μπάρμπα-Γιάννης, ) και την αντιπροσωπεία του Κεράνη στη χώρα και ο Κώστας ήταν στην Ιονική τράπεζα.Ο Πάνος έψελνε και στον Αη Μηνά.
    Ο Αντώνης ο Καλυβιώτης ήταν πρώτος εξάδερφος του παππού μου, ο οποίος υπήρξε το θύμα της σύμπτωματικής μετάθεσης και του έρωτα της παρθένας Μπακούκου.
    Οι εξαδέλφες μου Βάσω και Μαρία, μένουν στη χώρα.
    Τίποτα,όλα μια οικογενειακή πλάνη είναι,τι τα θες!
    Αγιομαυρίτικα φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α δεν παιζωωω.. ειχα αφησσει σχολιο εδω πριν μερες κι ελεγα οτι αν το δει η Καναδεζα θα χαρει πολυ. Που πηγε το σχολιακι μου; Για να δω αυτο θα το παρεις; Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ωραια, νατο το σχολιο, καποια πατατα θα εκανα τις προαλλες, καλα σου λεει η Γιαννα, θα τα βρεις σιγα σιγα κι οταν τα βρισκεις μονη σου ειναι καλυτερα γιατι δεν τα ξεχνας μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ασε κι εσύ ένα σχόλιο, μπορείς.