Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ποια κάνει βαθύτερη πολιτική ανάλυση


Διαβάζω ότι η Σάρα Πάλιν, η περίφημη υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ πριν ένα και κάτι χρόνο, θα κάνει πολιτικό σχολιασμό σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. Να λοιπόν που η Σάρα Πάλιν παρακολουθεί ελληνική τηλεόραση και συγκερκιμένα το STAR και που ζήλεψε τη δόξα της Αντζελας Δημητρίου και τόλμησε κι αυτή! Ετσι, με μπροστάρισσα την Αντζελα, την pioneer, συνεχίζει το έργο της η Πάλιν. Αντε και στης Βέρα Λάμπρου!
Σοβαρότερα τώρα (πώς λέμε "σοβαρά τώρα", έτσι και "σοβαρότερα") δεν είναι ότι δεν έχουν πολιτική άποψη και ειδικά η lady A φαίνεται να είναι ο εαυτός της. Και σοβαρότατα, υπάρχουν πολλοί πολιτικοί αναλυτές των ΜΜΕ, ηλεκτρονικών και παραδοσιακών, οι οποίοι εκφράζουν τέτοιες κοινοτυπίες και δεδομένες θέσεις ή σχολιάζουν απίθανες...πιθανότητες ώστε καμμια φορά να προτιμώ να ακούω τη lady A ή ακόμα κι αυτή τη Βέρα, ουχί Κρούσκα, αλλά Λάμπρου.
Αυτά. Μαζί με μια φωτογραφία της pioneer.

4 σχόλια:

  1. Πρώτη διδάξασα η Lady Angela και μετά η Σάρα Πάλιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι είναι Τίνα μου και καλώς ήλθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωπ ανοιξες τα σχολια!!! Χιλιες ευχες για δημιουργικες στιγμες στο καινουργιο μπλογκακι Μαιρη.
    Ναι το ακουσα για την Πεϊλιν. Τελικα παντου τα παντα. Οταν προκειται για τηλεθεαση ολοι σε ενα καζανι βραζουν. Καλη σου εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέσποινα γεια σου
    Ναι τα άνοιξα τα σχόλια. Αλλ' αυτό σημαίνει ότι δεν έλαβες το απαντητικό e mail μου? Εάν όχι,δεν παραξενεύομαι, το modem δεν πάει καλά μου είπαν από παροχέα μου γι αυτό και κολλάει συχνά η σύνδεση. Καλύτερα όμως γιατί θα μου στείλουν άλλο ασύρματο κι έτσι θα γλιτώσω από τα καλώδια.
    Πάντως σου επαναλαμβάνω ό,τι σου έγραφα στο mail . Σε ευχαριστώ για την ειδοποίηση, κάποια επιλογή λάθος είχα κάνει αλλά δεν το είχα πάρει είδηση, νά 'σαι καλά για την ενημέρωση.
    Καλή εβδομάδα σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ασε κι εσύ ένα σχόλιο, μπορείς.