Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η Α.Μ. ο Βασιλεύς των Ελλήνων.

Εχουμε χάσει τον Βασιλέα των Ελλήνων και αναζητείται. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι, ας τηλεφωνήσει στο ανωτέρω της αφίσας τηλέφωνο, στη... γκαρσονιέρα φυσικά! 

Σημ. Η παρούσα ανάρτηση δεν έχει σκοπό να θίξει τον Κωνσταντίνο, πρώην βασιλέα της Ελλάδας , ως ιστορικό πρόσωπο,  ούτε και τους εναπομείναντες υποστηρικτές του αλλά απορεί : Αυτοί που αναρτούν το είδωλο τους στις κολόνες της Αχαρνών, μαζί με ενοικιαστήρια, τι κάνουν, τον τιμούν έτσι? 

5 σχόλια:

  1. ενταξει μωρε αν δεν βρεθει αυτος ...να βρουμε καποιον αλλο , υπαρχουν διαθεσιμοι βασιλιαδες αρκετοι. αρκει να απευθηνθουμε στα σωστα γραφεια ευρεσεως εργασιας...

    καλημερα και καλο σαβ/κυριακο
    γιωργος-λευκαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα. Μα δεν ξέρεις τι έπαθα όταν το είδα. Μπορεί να φαίνεται ξανά στα περί κοσμικών αλλά ως βασιλεύς καβάλα στο άλογο...χρόνια είχα να το δω. Η μάλλον δεκαετίες.
    Πάντως εγώ λέω να απευθυνθούμε σε διεθνές γραφείο, όχι ό,τι κι ό,τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χι χι ναι βεβαια σε διεθνες και μαλιστα εγω λεω να ειναι και ανυπαντρος μηπως και του βρουμε και καμια γεροντοκορη πριγκιπισα και παρουμε και καμια προικα ρε γαμωτο.

    γιωργος-λευκαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να τον χωρίσουμε? Α, όχι, εγώ δεν... Ασε που η Αννα Μαρία μου είναι συμπαθής, δεν πρόλαβε να ζήσει και πολλά χρόνια στην Ελλάδα για να γίνει αντιπαθής.
    Αλλωστε όταν γεννήθηκα, σαν πρώτο παιδί στο σόϊ, με φάωναζαν Αλεξία από την πρωτότοκη πριγκίπισσα. Ετσι έχω ηθικό καθήκον, κατανοείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είσαι Βασιλιά να μας σώσεις από τα καθικιά της μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ασε κι εσύ ένα σχόλιο, μπορείς.